RMSpray er en division af den danske virksomhed RM Spaantagning, der har mere end 30 års erfaring i fræsning og automatdrejning.


RMSpray er specialiseret i design, udvikling og produktion af CIP dyser i højeste kvalitet optimeret for reduktion af vandforbrug. De kan enten købes som standardprodukter, eller vi kan udvikle dyser til helt særlige behov. 


Vi er ISO 9001- certificeret og med i Fødevarestyrelsens smiley-ordning. Vi har et stærkt grønt fokus på  at materialer genanvendes og varme fra procesenergi genbruges til opvarmning. Vores strøm produceres til dels af eget solfangeranlæg.

RM Spray er en division af RM Spaantagning der har mere end

30 års erfaring

Vores dyser sidder i procesudstyr i store medicinal- og fødevarevirksomheder i Danmark såvel som i udlandet.


Læs mere om RM Spaantagning her


Personerne bag:

Oversigt over de personer, der bidrager til virksomheden og visionen.

Peter Sørensen

Direktør

Frederik Jensen

Produkt specialist

Topprofessionelle omgivelser

Mest vandbesparende CIP dyse på markedet

​Vi har kun de bedste maskiner til formålet og de holdes løbende vedlige. Automatik og teknologi sikrer fuldautomation produktion i tre skift. Fokus er altid på at ordrer affektueres til aftalt tid og kvalitet.

Dette gør det muligt at minimere vandspild samtidig med, at der spares på vandregningen.

Trods det lille vandforbrug er der stadig høj rengøringsevne, der sikrer en god driftsøkonomi. 

Vores kunder & samarbejder

Hos RM Spaantagning og RM Spray er vi specialister i specialløsninger og i det gode samarbejde. Kunderne inddrager os på forskellige niveauer i produktudviklingsfasen – for eksempel som sparringspartnere i prototypefasen, bygningen af modeller og prototyper og til at vi forestår hele produktudviklingen.

Alle kunder har individuelle behov, og i et tæt samarbejde fastlægger vi arbejdsprocessen og producerer specialdesignede løsninger. Vi starter eksempelvis med udarbejdelse af prototyper, testserier med forskellige overflader, fastlæggelse af råvareforhold og responstider for den egentlige produktion, til bufferlager og overfladebehandling. Da vores arbejde ofte starter med en prototype, arbejder vi diskret.

Vi arbejder med og leverer til mere end 100 faste kunder i Danmark og resten af Europa indenfor brancher som:

  • Medico industri
  • Elektronikbranchen
  • Grafisk industri
  • Fødevareindustri
  • Landbrugsinventar og maskiner
  • Vindmølleindustri
  • Autmobilbranchen
  • Byggeri